FysioRun

FysioRun: hardloop training in Doesburg voor beginners, bij FysioKort. Uw fysiotherapie praktijk in Doesburg e.o.

De wind door uw haren, de frisse lucht en de natuur om u heen. U voelt zich iedere week fitter worden en verbrand de nodige calorieën. Heeft iemand een excuus om op de bank te blijven zitten?Fysiorun Doesburg hardlopen voor beginners en gevorderden Sta op en doe mee, geniet al hardlopend samen met ons van de mooie natuur in en rondom Doesburg.

In samenwerking met Breedtesport Doesburg is FysioKort in januari 2013 gestart met een “start to run” programma voor beginnende hardlopers. In een tien weken durend programma wordt er in groepsverband onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut gewerkt aan de conditie. De doelstelling is om na 12 weken 15 minuten achtereen te kunnen hardlopen. Dit is een langzame opbouw om de kans op blessures te minimaliseren en er voor te zorgen dat de doelstelling 15 min. met plezier te kunnen hardlopen haalbaar is.

U traint onder de enthousiaste leiding van uw looptrainer en leer nieuwe loopmaatjes kennen. Wissel ervaringen en routes in en rondom Doesburg uit en motiveer elkaar!  

Voor wie

Voor iedereen die graag wil beginnen met hardlopen, dus voor jong en oud! 

Programma

  • Informatie avond omtrent schoeisel en kleding
  • Informatie avond omtrent warming-up, blessures ed.
  • Warming-up
  • Trainingsschema
  • Hardlooptechniek
  • Spierversterkende en stabiliserende oefeningen
  • Cooling-down
  • 3x per week hardlopen, waaronder 1x onder begeleiding

Voor een optimale en veilige training is het essentieel om met geschikte schoenen, kleding en een hartslagmeter te trainen. Om zo blessures te voorkomen.

Waar

We vertrekken vanaf de praktijk op de Zandbergstraat 10 6981 DR in Doesburg en hardlopen in Doesburg e.o. 

Wanneer

Iedere maandagavond van 19.15 – 20.15

Kosten

Voor dit complete programma wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van  € 66,- .

De minimale groepsgrootte bedraagt 10 personen. Dus nodig al uw vrienden, collega’s en familie uit!

Aanmelden

De eerst volgende voorlichtingavond is op 9 september om 20.00 uur bij De Linie 4 in Doesburg. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend. Tijdens de voorlichtingsavond wordt uitgebreid verteld wat deelnemers kunnen verwachten van dit programma. Inschrijven is ter plekke mogelijk, maar kan ook door een e-mail te sturen.  De groep start maandag 16 september om 19.15.

Voor het aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of email

0313-474050, info@fysiokort.nl