Personal Training

Personal Training (PT) Doesburg bij FysioKort. Uw fysiotherapie praktijk in Doesburg e.o

Een personal trainer is een persoonlijke trainer die aan de hand van uw doelstellingen een persoonlijk schema op maat maakt en samen met u, uw doelen probeert te bereiken. Het voordeel bij FysioKort is dat u naast de persoonlijke training ook een fysiotherapeutische interventie kunt krijgen tijdens het trainen. Mocht tijdens een training blijken dat een bepaalde beweging lastig gaat, kunnen we kijken of we deze met mobilistaties/manipulaties of bepaalde tape technieken kunnen verhelpen. U krijgt dus het beste van beide werelden zowel fysiotherapie en fitness.

Een  personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) leefstijl. Hij (zij) is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, adviseur, begeleider, sportmaatje én vraagbaak op het gebied van sport, bewegen en voeding. Hoe vaak u samen met uw personal trainer in de week traint kunt u zelf bepalen. Het is wel aan te raden om dit in de begin fase regelmatig te doen. Als u eenmaal weet hoe u als best kunt trainen en u kunt de oefeningen goed technisch uitvoeren kunt u er voor kiezen om steeds vaker zelfstandig of in een groep te trainen. Dit scheelt namelijk in de kosten.

Voor wie

Voor iedereen die graag individueel of in een kleine groep met een personal trainer wil trainen om zo uw doel te behalen.

Programma

  • Intake
  • Lichaams metingen
  • Trainings programma
  • Voedings/kleding/schoeisel advies
  • Tussentijdse evaluaties
  • Eindgesprek

Waar

In de praktijk op de Zandbergstraat 10 6981 DR in Doesburg, buiten of op locatie.

Wanneer

Personal training vind alleen plaats op afspraak.

Kosten

De kosten voor personal training zijn € 60.- per uur. Per half uur  € 35.-

Er bestaat ook de mogelijkheid om de Personal Training te combineren met de Bootcamp, FysioRun of Medische fitness.

Aanmelden

Voor het aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen via de telefoon of email

0313-474050, info@fysiokort.nl