Team FysioKort

Martijn Kort

Mijn naam is Martijn Kort en woon in Doesburg. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de internationale hogeschool  Thim van der Laan.  Na mijn afstuderen heb ik ongeveer 1 jaar in Duitsland als fysiotherapeut gewerkt.martijn

Sinds 2006 ben ik werkzaam in mijn eigen fysiotherapie praktijk in Doesburg. In 2010 ben ik afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan het SOMT. Daarnaast geef ik les bij Fysio Physics  als docent Medical Fitness en de 4xt methode. In de toekomst ben ik van plan om de Master opleiding tot Sportfysiotherapeut te gaan volgen.

Extra scholing: Personal Trainer, Medical fitness, Easy Tape Therapeut, Endoprothesen, Diabetes & Fit, RugFit, LongFit, Oncologie,CVRM, Bootcamp instructor en dry needling.

 

Luuk Klaassen

Mijn naam is Luuk Klaassen en ik kom ook uit Doesburg. Sinds  2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct als luukfysiotherapeut aan de slag gegaan in een eerstelijns praktijk in Heteren. Daarna heb ik een periode in Doetinchem en bij de Graafschap gewerkt. Sinds december 2010 ben ik in dienst bij FysioKort.

Tevens ben ik vanaf 2009 als fysiotherapeut betrokken bij de sportverenigingen  v.v. Angerlo Vooruit en vanaf 2013 bij HC’03. Bij deze verenigingen verzorg ik ook de conditie-/hersteltrainingen.

Vanaf 2012 ben ik begonnen aan mijn Master opleiding en specialisatie sportfysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht.

Binnen de praktijk houd ik me vooral bezig met sportgerelateerde blessures. Daarnaast begeleid ik de Medische Fitness en heb ik een inloop sportspreekuur op maandagavond tussen 18.00-19.00 uur.

Extra scholing: Allround conditie-/hersteltraining volgens de Rehaboom, Medical Taping Concept, Schouderrevalidatie en leefstijladviseur in de Beweegkuur, dry needling.

 

 Paula van der Wal (assistent-therapeut)

Mijn naam is Paula van der Wal en ik woon in Arnhem. Ik ben vanaf 20DSC_031111 student Fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Ik heb mijn afstudeerstage van September 2014 t/m Januari 2015 bij Fysiokort gelopen. In het komende half jaar, Februari t/m Juni 2015, ga ik de laatste fase van mijn studie afronden. Dit houdt in dat ik een minor ga volgen en mijn onderzoek ga schrijven. Aankomende zomer studeer ik af als fysiotherapeut. Vanaf Februari 2015 ben ik werkzaam bij Fysiokort als assistent-therapeut. Ik ga in het komende half jaar tot aan mijn afstuderen de medische fitness begeleiden en mijn netwerk opzetten om straks als fysotherapeut aan het werk te kunnen bij Fysiokort. Door werkervaring op te doen en het volgen van cursussen hoop ik mijn kennis te verbreden. In de toekomst wil ik mij nog gaan specialiseren.

 

 Mildred Lagerweij

Mijn naam is Mildred Lagerweij. Ik ben in 2002 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan, in 2007 als manueel therapeut aan het SOMT en in 2013 als oedeemtherapeut aan het NPI. Daarvoor heb ik de opleidingen HTS Technische bedrijfskunde en de Academie Lichamelijke Opvoeding in 1994 afgerond. Ik heb in diverse praktijken voor fysiotherapie en revalidatiecentra gewerkt.IMG_3856

Sinds augustus 2015 heb ik mij aangesloten bij FysioKort als zelfstandig fysio-, manueel en oedeemtherapeut. Daarnaast werk ik als docent Sportmassage, Blessurepreventie, Medisch tapen, Ketenzorg en Sportrevalidatie o.a. voor Visio en SOW Opleidingen. Tevens verzorg ik de nascholingen voor het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs).

Extra scholing o.a.: Klinisch Neurologisch Onderzoek, Heup en/of liesklachten, Medical Taping Concept, Graded Activity, ORUN paardrij instructeur voor dressuur en springen, KNRB coach A (roeien), Looptrainer Atletiekunie en Medische Trainingstherapie.

 

Stagiaire fysiotherapie

Wij hebben bewust gekozen voor het begeleiden van stagiaires, omdat we het belangrijk vinden om onze kennis over te dragen en het houdt ons ook scherp. Wij hebben voornamelijk stagiaires van de Internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en de Hogeschool Utrecht.  Wij zullen u altijd van te voren vragen of u bezwaar heeft tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire.  Mocht u tijdens behandeling als nog bezwaar hebben tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire , dan kunt u dit altijd aangeven.